Göksun Nevzat Pakdil İlkokulu

WEB https://goksunnevzatpakdililkokulu.meb.k12.tr
Adres : Yantepe Mahallesi Yantepe Sokak 81/A
VİZYON : 2012 yılında açılan okulumuz eğitim öğretim süresince cumhuriyet neslini yetiştirmeyi kendisine görev edinmiştir.Biz Göksun Nevzat Pakdil İlkokulu olarak istiyoruz ki, Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak , Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi-yöneticilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyıla hazırlamak, için VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ.
MİSYON : Her bireye ulaşmak.Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetiştirmek. Okulumuzun eğitim çalışanlarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek,. Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak , Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi-yöneticilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyıla hazırlamak, için VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:30 14:40
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Okulumuz Üniversitenin yanında olduğundan sürekli şehir içi dolmuşla Göksun merkeze ulaşım imkanı vardır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine 5 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :